page_banner

rongo

Ahitereiria Kua mutu te hoko miro hou i mua i te hokonga, a ka anga whakamua nga hokonga miro ki waho

I kii mai te Australian Cotton Association, ahakoa kua eke te hua miro o Ahitereiria ki te 55.5 miriona bales i tenei tau, ka hokona e nga kaiahuwhenua miro o Ahitereiria te miro 2022 i roto i etahi wiki.I kii ano te roopu ahakoa nga rerekee o nga utu miro o te ao, kua rite nga kaiahuwhenua miro o Ahitereiria ki te hoko miro i te tau 2023.

E ai ki nga tatauranga o te Association, tae noa ki tenei wa, kua hokona te 95% o nga miro hou ki Ahitereiria i te tau 2022, a ko te 36% kua hokona i mua i te 2023. I kii a Adam Kay, Tumuaki o te Association, ko te whakaaro ki te rekoata o Ahitereiria. hanga miro i tenei tau, te pikinga o te pakanga i waenga i a Ruhia me Ukraine, te heke o te maia o nga kaihoko, te pikinga o nga reiti huamoni me nga taumahatanga pikinga, he tino whakaihiihi ka taea e nga hoko o mua o Ahitereiria te eke ki tenei taumata.

I kii a Adam Kay na te kaha o te heke o te hanga miro o Amerika me te iti rawa o nga rarangi o nga miro Brazilia, ko te miro o Ahitereiria anake te puna pono o te miro teitei, a he tino kaha te hiahia o te maakete mo te miro o Ahitereiria.Ko Joe Nicosia, Tumuaki o Louis Dreyfus, i kii i te huihuinga miro o Ahitereiria kua tata nei kei te piki haere te hiahia o Vietnam, Indonesia, India, Bangladesh, Pakistan me Türkiye i tenei tau.Na nga raruraru tuku o nga whakataetae, ka whai waahi te miro o Ahitereiria ki te whakawhānui ake i te maakete kaweake.

I kii te Roopu Kaihoko Miro o Ahitereiria he tino pai te hiahia ki te kawe i te miro o Ahitereiria i mua i te tino hekenga o te utu miro, engari katahi ka maroke haere te tono o nga momo maakete.Ahakoa kei te haere tonu nga hoko, kua tino heke te tono.I te wa poto, ka raru nga kaihokohoko miro ki etahi waa uaua.Ka taea e te kaihoko te whakakore i te kirimana utu nui i te wa tuatahi.Heoi, kua pumau tonu a Indonesia, a ko ia te tuarua o nga maakete nui rawa atu mo nga hoko miro o Ahitereiria.


Wā tuku: Oketopa-15-2022